Enquête: Samen plannen maken voor 2024

Lieve allemaal.
 
2024 staat voor de deur. Dus het plannen maken over wat ik wil met ‘wat niemand weet…’ begint te kriebelen. Ik kan dat natuurlijk in mijn eentje doen, maar dat lijkt me niet zo handig. ‘wat niemand weet…’ is er immers voor jullie, ouders-van.
 
‘wat niemand weet…’ wil verbinden en herkenning bieden. Maar het is vooral een mooie manier om te voelen dat je niet alleen bent. Dat er – met jou – veel meer ouders zijn die vragen, gevoelens en frustraties worstelen.
 
De vraag voor mij is dus nu, hoe kan ‘wat niemand weet…’ jullie hierin verder helpen?
 
Om een antwoord te krijgen op die vraag zou het top zijn als jullie deze enquête willen invullen. Op die manier weet ik waar ik wel en geen energie aan moet geven. Wat er wel en wat er niet toe doet voor jullie.
 
Helpen jullie mee deze community nog zinvoller te maken door even een paar minuutjes vrij te maken en de enquête in te vullen?
 
Doe het niet voor mij maar vooral voor jezelf en al die andere ouders van een zorgintensief kind. Zodat we een nog mooiere, grotere en verbindendere (is dat een woord 😉 creëren waar we ons allemaal thuis voelen.